Pečte s láskou

Po celém domě se rozlévá vůně skořice a čerstvě nastrouhaných jablek. Rozinky, i ty jsou nezbytnou součástí toho správného, domácího štrúdlu!  Nasekané ořechy, či mandle, či jiné ingredience, to vše se dá přidat do tohoto oblíbeného českého moučníku. A co vy? Taky se vám sbíhají sliny?

Rozpečte troubu!
Nejen babičky umí péct, naopak, čím dál tím více mladých žen relaxuje právě vyráběním koláčů z těsta.  A tak zatímco naše babičky si vystačily pouze s pecí, my máme na výběr. Trouba bývá nejčastěji vestavěná v kuchyni na míru , a tak i je nejen funkční, ale má i skvělý design.

Toto voní!
Máte-li napečeno, přichází snad ta nejlepší část z celého procesu, a to je ochutnávání. Kdo by nemiloval uždibování ještě vlažného těsta? Po vychladnutí moučníku ho můžete polít polevou či želatinou. Nahoru ozdobte šlehačkou a kusem ovoce.
Doufáme, že se výrobek povedl a přejeme dobrou chuť!

Pečte s láskou
3.8 (76.67%)6